BALLETJE SLAAN?

Balletje slaan?

De Franeker Tennis Club heeft zich aangemeld voor de campagne “Balletje slaan?” Deze campagne is op initiatief van Robin Haase gestart. Bij deze actie openen tennisverenigingen in het hele land hun deuren voor alle niet-tennissers in Nederland.
Het is de missie van Robin Haase, maar natuurlijk ook van FTC,  om meer mensen in Nederland én in Franeker en omgeving te laten sporten. Juist nu mensen lang en veel thuis hebben gezeten en er sowieso meer bewogen moet worden door jeugd en volwassenen. Iedereen is van harte welkom!

Hoe dit in zijn werk gaat?
Op verenigingen in het hele land en dus ook bij FTC staan trainers/tennissers klaar die deelnemers een warm onthaal geven en met hen een balletje slaan. Vrijblijvend en belangeloos.

Help mee met de ‘tam tam’
Om van deze actie een succes te maken is het van belang dat deze kans zo veel mogelijk niet-tennissers bereikt. Wij willen je daarom vragen FTC te helpen bij het verspreiden van deze aanbieding. Nodig je buurman, collega, kinderen en vrienden uit om op deze laagdrempelige manier met tennis in contact te komen. Je kunt ze erover vertellen, deze email naar ze doorsturen of wijzen op de website www.wijzijntennis.nl  Daar kun je je inschrijven en staat meer informatie.

Help mee op social media
Iedereen kan ambassadeur zijn van deze campagne! Deel onze berichten op social media, maak je vrienden, buren en familie enthousiast. Zo raken zoveel mogelijk mensen van deze kans op de hoogte.

Help mee met balletje slaan
Tot slot hopen wij dat je je beschikbaar stelt als de vereniging een beroep op je doet. Of misschien meld je je wel vrijwillig aan om met onze gasten een balletje te slaan. Zo werken wij samen aan een gezonder Nederland, een gezonder Franeker (en omgeving) en aan een gastvrij, laagdrempelig en sociaal betrokken imago van de Nederlandse tennisgemeenschap.