KNLTB pas 2019!!!

Beste FTC-ers,

Ik heb de nieuwe KNLTB-tennispassen ontvangen en in de kantine neergezet.

Maar……..er is een verhaaltje bij.

De KNLTB heeft besloten om in het vervolg de passen meerdere jaren geldig te laten zijn. Bij wijze van proef is dat bij deze passen 2 jaar.

In verband daarmee ontbreken er op de pas enkele gegevens zoals de speelsterkte, de geldigheidsduur en de vermelding of men senior dan wel junior is. De correcte speelsterkte kun je nu vinden op MijnKNLTB.

Helaas is er bij de KNLTB iets misgegaan met het afdrukken van de foto op een 15-tal pasjes, voornamelijk bij de jeugd. Deze passen worden t.z.t. vervangen door een pas met pasfoto.

Van een aantal leden is de pas ingehouden, omdat de contributie voor 2018 nog steeds niet is betaald.

Waarvoor heb je de pas nodig? Natuurlijk voor de competitie en de toernooien; daarnaast om je te kunnen legitimeren als lid van FTC, voor toegang tot ons clubgebouw en om een baan te reserveren.

Van dat laatste wordt nog veel te weinig gebruik gemaakt. Heb je de baan niet gereserveerd dan heeft degene die dat wel heeft gedaan alle recht om jou daar af te sturen!

De passen staan nu keurig alfabetisch in de bakjes. De junior- en jeugdpassen staan in de oranje schapjes.

De passen staan verticaal in de schapjes voor de zichtbaarheid van de letter en je kun ze er op deze manier gemakkelijk uitpakken. Zet ze er dus ook zo weer in en a.u.b. op alfabetische volgorde.

Jullie ledenadministrateur.